Ficatei in vin rosu

de Valclaudia in Ficat, 17 Noi 2014 | 11250 vizualizari

 

se prepara rapid si sunt foarte gustosi

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficatei de pui
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin rosu de casa
  • piper alb macinat
  • patrunjel verde tocat
  • sare dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei in vin rosu:

Curatam ficateii de pielitele albe, ii spalam in mai multe ape.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ficateii.

Presaram piper alb macinat, amestecam.

Adaugam vinul rosu,punem capac peste tigaie, lasam sa scada lichidul,apoi intoarcem ficateii pe toate partile pana se rumenesc uniform.

Oprim focul, presaram sare, usturoi granulat si verdeata tocata.

Se pot servi cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.11.2014, 21:00

Lia_ 1

19.11.2014, 06:07

tata ii gatea asa si raman reteta mea preferata

de ce usturoi granulat cand ai gradina?
mie imi da arsuri asta granulat, il folosesc uneori la crutoane aromate
imbratisari

babi5 1

19.11.2014, 10:16

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cununita cu ficatei de pui